Started the blog..

Sunday, February 21, 2010
harini hari 1st aku nk start blk blog..
insyallah pasni aku slalu ar update blog ni..
aku wat blog ni pon sajeje bosan2..
jeles tgk org lain de blog...
haha..

anyway pape pon tggu ar de pape cite baru aku update ar kt dlm blog aku ni..
kah3..

klaka gle..
dlu aku anti ngn sape2 wat blog..
las2 aku sndri wat blog..
wakakaka..

xpela..
asalkan aku happy..

baru blk cuti ni kene ar smgt skit kan..
smgt online jer..
wat kejenye idak..
haha..

apela nk jd ngn aku ni..
kate nk brubah..
tp x ubah2 pon..
dr dip azam yg same setiap sem nk brubah..
tp 2 hanye kate2..

hehe..

6 comments:

Cairell said...

ko anti sape yg wat blog? aku? hahahhaa.. gurau. hello word! << ingat x ayat ni masa wat programming dolo2.. ;)

Meeze said...

act, bkan anti dow.. aku jeles sbb aku xtau nk wat blog..wakakakka..
mstila igt.. skg pon aku blaja netbean ade hello worl 2 gak..haha..bosan..

Cairell said...

ooo.. camtu eh.
design la blog ni lawa2, pkai photoshop, ko kan hebat, senang je. cari tutorial dlm tenet. nak links terbaik dari ladang, tgk kat twitter aku.. ;p

Meeze said...

haha.ok2..nanti aja aku wat blog mcm ko wat..plzzz...aja tau..huhu

Cairell said...

camne nak ajar?

Nick name : Meeze said...

ntah..hahhahaah

Post a Comment

  • Welcome to my blog..

    Tq sbb membace blog i.. lpas bace follow ar.. hehe.. leh kite same2 kongsi cerita sama2..
There was an error in this gadget
 

Browse